دسته‌بندی نشده

چرا دوربین های شکاری سنگین با بزرگنمایی بالا طرفدار کمتری دارند ؟

در یک نگاه گذرا ، افراد غیرحرفه ای در انتخاب دوربین های شکاری با بزرگنمایی بالا را یکی از نشانه های خوب بودن دوربین شکاری به حساب می آورند . دوربین های شکاری سایز بزرگ با اندازه های نظیر  15×60 ، 15×56 و 20×60 که جنبه های بزرگ و وزن بالای یک کیلو گرم دارند در یک بررسی عمیق تر چند نکته مهم قابل اشاره و توجه است . از خصوصیات اجتناب ناپدیز که دوربین های فول سایز ، اندازه بزرگ و سنگینی فوق العاده است . وزن دوربین شکاری روی دست های کاربر بعد از مدت کوتاهی موجب لرزش دست و انتقال لرزش به دوربین می شود . دوربین شکاری لرزان تصویری لرزان و بی ثابت تولید میکند . شما در بین دو تصویر یکی با بزرگنمایی بالا ولی کاملا بی ثبات و کم کیفیت ، و دیگری با بزرگنمایی پایین تر ولی کاملا ثابت و بدون لرزش و با کیفیت مطمئن ؛ کدام یک را انتخاب می کنید ؟

مردمک خروجی کوچک یکی از نتایج بزرگنمایی های بالاست . مشاهده تصویر از طریق مردمک خروجی یا “Exit pupil” کوچک موجب روشنایی پایین و عدم راحتی چشم هنگام دیدن می شود و تصویر تشکیل شده بلا استفاده از مردمک خروجی کوچکتر نسبت به تصویر محصول مردمک خروجی بازتر و بزرگتر بسیار ضعیف تر است . بنابراین در بین دو دوربین یکی با مردمک خروجی کوچک و بزرگنمایی بالاتر و دیگری با مردمک خروجی بزرگ تر و بزرگنمایی پایین تر ، شما احتمالا دومی را انتخاب می کنید .

یکی دیگر از عوامل لذت بردن بیشتر از مشاهده با دوربین شکاری ، دامنه دید یا “Field of view” گسترده است . دوربین های با بزرگنمایی بالا ، دامنه دید بسته و زاویه دید محدود دارند یکی از دلایل عدم استقابل نسبت به این دوربین ها همین مسئله است . هنگام استفاده از دوربین های فول سایز با بزرگنمایی بالا تشخیص مشاهده کننده ، خیلی زود خسته شده و تمایلی به ارائه رصد مناظر با این دوربین شکاری را ندارد . البته اگر دوربین با بزرگنمایی کمتر و دامنه دید بازتری در دسترس باشد ، احتمالا اوضاع فرق خواهد کرد .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *